AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Ataköy İlkokulu

Ataköy İlkokulu

Ata mah. okul sok. no1/1, Merkez, Afyonkarahisar
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, • Çağdaş, demokratik ve lâik • Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, • Değişim ve gelişime açık • Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, • Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, • Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen • Yaratıcı ve üretken, • Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, • Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, • Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri • Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri • Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Derse Başlama:09:00 Öğle Arası:12:25 Bitiş Saati:14:50
6km