AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Ataköy İlkokulu

HAREKETLİ YAŞAM SPORTİF FAALİYETLER PROJESİ

Proje kapsamında okulumuz 4- C sınıfı, sınıf içi etkinlikleri yapmaktadır.

Etkinliklerin hazırlanmasında emeği geçen  4-C Sınıf Öğretmeni Sayın Ramazan TUNÇ'u ve 4-C sınıfı öğrencilerini tebrik ederiz.

ATAKÖY İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında okulumuz 4- B sınıfı, sınıf içi etkinlik videosu hazırlamıştır.

Videonun hazırlanmasında emeği geçen 4-B Sınıf Öğretmeni Sayın Hülya SİPAHİOĞLU'nu ve 4-B sınıfı öğrencilerini tebrik ederiz.

ATAKÖY İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

" Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Bu kapsamda okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı yapılmış olup; programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı, okulumuzda düzenlenen program ile büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize; programa katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.